Jag står verkligen i valet och kvalet och vet inte vilken fot jag ska stå på, eller vilken väg jag ska välja. Det är ett mycket trevligt problem, eftersom jag var äntligen fått en finansierade till min kakverksamhet; nämligen min egen pappa. Han är världens finaste pappa och har alltid trott på mig. Han är otroligt på det sättet, även om jag har gjort andra saker, tror han på mig. Som tur är. Ibland tror jag inte på mig själv, men så pratar jag med pappa och får tillbaka tron på mig själv. Jag har alltid gillat att baka, och alla jag känner har alltid gillat det som jag har bakat. Ibland har jag varit nära att misslyckas men har alltid kommit på nya lösningar, som har räddat mina bakverk. Jag har alltid bakat till andra, och efter några månader så här, inser jag att jag måste starta en egen verksamhet eftersom jag nu har fått så många beställningar.
Ska jag alltså starta ett café, här där jag bor, eller ska jag bara starta en catering-verksamhet? Vilket är mer lönsamt? Det är det jag funderar på. Skulle jag bara välja det JAG vill göra, skulle det vara caféet. Det är mer levande och det är roligt att få café-gäster, unga och gamla som vill ha mina bakverk och smörgåsar. Men kommer det att bli lönsamt? Är det mer lönsamt att fortsätta som jag gör nu, och bakar hemma i mitt eget kök? Jag vill ju ha en riktig firma från början och satsa ordentligt så att det bär sig och att pappa får tillbaka sina pengar som han har satsat på min verksamhet. Funderar på att anlita en restaurangkonsult som får vägleda mig i hur jag ska göra. Jag har förstått att det är bra att rådfråga någon som vet mer om företagande och som kan ge mig bra råd. Hoppas på det.